Hej alla,

Jag är född i Filippinerna, men 2018 flyttade jag till Stockholm när jag träffade en kille som kom härifrån. Tyvärr höll inte förhållandet, men så här efteråt så inser jag att det nog var bäst så .

Det var svårt för mig att lämna min familj och mina vänner bakom mig, men jag visste att jag var tvungen att göra något för att förbättra mitt liv.

Hittills har Sverige varit en fantastisk plats för mig att bo på. Människorna är vänliga och landskapet är vackert. Jag har kunnat träffa några nya vänner här och jag börjar känna mig mer hemma i Stockholm. Det har dock varit svårt för mig att hitta ett jobb. Jag letar fortfarande efter något som passar mina färdigheter och intressen, men jag hoppas att något kommer att dyka upp snart.

På det hela taget har Sverige varit en fantastisk upplevelse för mig hittills. Även om mitt förhållande inte fungerade är jag tacksam för möjligheten att få bo i detta underbara land. Tack för att du läste!