Hej alla! Idag vill jag prata om lyckan i att hitta en god vän. Detta är något som jag har upplevt nyligen och det har varit underbart.

Innan jag flyttade till Stockholm hade jag inte så många vänner. Jag var alltid den blyga tjejen i skolan och jag hade så många nära vänner. Men när jag flyttade hit förändrades allting. Jag träffade så många fantastiska människor och jag hittade äntligen min tribe.

Det har nu gått snart fem år sedan jag flyttade hit, och jag kan ärligt säga att hitta mina vänner har gjort mig den lyckligaste jag någonsin varit. De får mig att skratta, de stöttar mig och de finns alltid där för mig när jag behöver dem.

Jag är så tacksam över att ha hittat så fantastiska vänner här i Stockholm. Om du känner dig ensam eller känner att du inte hör hemma, fortsätt bara att leta. Du kommer att hitta dina människor så småningom. Och det kommer att vara den bästa känslan i världen.