Jag behöver ingen annan för att bli lycklig. Jag kan hitta lyckan inom mig själv. Det är inte alltid lätt, men jag vet att det är värt det. Jag kommer att fortsätta arbeta på att hitta sätt att vara lycklig, och jag hoppas att du gör detsamma.

De fem saker som ger mig mest lycka och energi just nu är

  1. umgås med min familj och mina vänner
  2. läsa böcker
  3. sjunga
  4. yoga
  5. att tillbringa tid utomhus

Eftersom min familj bor på Filippinerna och jag här i Stockholm, så jag får inte träffa dem så ofta som jag skulle vilja. Men när vi träffas är det alltid ett lyckligt och speciellt tillfälle. Jag är oerhört tacksam över tekniken som gör det möjligt att ses på video.

Jag är också väldigt nära mina vänner och vi har alltid roligt när vi är tillsammans. De blir som min extra-familj som jag älskar.

Jag älskar att läsa böcker eftersom det hjälper mig att fly från verkligheten och komma in i en annan värld. Det är ett bra sätt att koppla av och glömma allt annat för en stund. Och att sjunga är något som jag tycker om att göra bara för skojs skull. Det får mig att må bra och är ett bra sätt att uttrycka mig.

Yoga har blivit en viktig del av mitt liv eftersom det hjälper mig att hålla mig fysiskt och mentalt frisk. Det är ett bra sätt att släppa på stress och spänningar, och det får mig att känna mig mer kopplad till min kropp.

Slutligen är utomhusvistelse ett av de bästa sätten att ladda mina batterier. Jag älskar att vara i naturen och det får mig alltid att må bättre. Den svenska naturen är så annorlunda, men så vacker. Att man får gå var som helst är helt fantastsikt!

Detta är de saker som gör mig lycklig just nu. Hur är det med dig?