Hej alla!

När vi nu sagt adjö till sommaren och hej till hösten ville jag ta en stund för att reflektera över några av de låtar som gjorde sommaren 2018 speciell för mig.

2018 var första gången jag satte min fot i Sverige och hade en förhoppning om ett fantastiskt liv tillsammans. Det blev inte så. Inte tillsammans. Men ett fantastiskt liv tycker jag ändå att det är. För det mesta i alla fall! Just 2018 kommer för alltid att vara speciellt för mig och med speciella tider kommer speciell musik. Musik som får en annan, lite djupare betydelse

Här är mina fem favoriter:

”The Middle” av Zedd, Maren Morris och Grey: Den här låten var överallt den sommaren, och av goda skäl. Den är catchy, upbeat och perfekt för att sjunga med i bilen med nedrullade fönster. Dessutom är musikvideon ganska rolig.

”Havana” av Camila Cabello feat. Young Thug: Jag är en sucker för en bra kärlekshistoria, och historien som berättas i den här låten är inget undantag. Det är en rolig, flirtig låt som alltid får mig att le.

”No Tears Left to Cry” av Ariana Grande: Den här låten är en hymn för alla som någonsin har gått igenom tuffa tider. Det är en påminnelse om att vi alla har styrkan att ta oss upp och fortsätta

”All I Wanna Do” av Sheryl Crow: Den här klassiska låten från 90-talet får mig att känna mig nöjd varje gång. Det är den perfekta låten för lata dagar som man spenderar i solen med vänner

”Better Now” av Post Malone: Jag har varit ett fan av Post Malone sedan hans debutalbum kom ut, och den här låten är en av mina favoriter. Den har ett bra budskap om att gå vidare från ett förhållande som inte var bra för dig.

Vilka var några av dina favoritlåtar från sommaren 2018? Jag vill gärna veta!