Hej alla!

Som vi alla vet är julen precis runt hörnet! Och med julen kommer traditionen att ge och få adventskalendrar. Men vad händer om man är vuxen? Finns det adventskalendrar även för oss?

Oroas inte! Det finns såklart adventskalendrar för vuxna, här kommer faktiskt fyra kalendrar som jag gärna får i present inför julen.

En vinadventskalender från Vinoteket

Vinotekets adventskalender består av viner från hela världen. Kalendern innehåller 24 flaskor (röda, vita, mousserande) och en liten flaska cava på julafton. Vinflaskorna i kalendern är 187 ml, flaskan med mousserande bubblor är 375 ml.

I år har Vinoteket tre olika vinkalendrar till försäljning: en med vin från hela världen, en med italienskt vin och slutligen en med pro secco.

Vilken som helst funkar för mig!

Sinfuls erotiska kalender

sinful erotisk julkalender

En lite syndigare kalender kommer från Sinful. Deras erotiska advenstkalender för vuxna är mycket populär då den innehåller erotiska leksaker och ett urval av produkter till ett värde av 3 400 kronor. Den adventskalendern skulle kunna göra min december till en månad full av spänning, överraskningar och lust. I guiden som medföljer får man dessutom tips om hur man bäst använder dessa produkter!

Sinful har även en lite exklusivare kalender. Lite dyrare, men med ännu mer roligt innehåll att använda av par såväl som singlar. Jag skulle gärna ha en själv!

Nailster Adventskalender

Nailsters adventskalender är lite roligare och mer speciell i år. För mig som knappast kan vänta till jul finns det 4 fantastiska påsar fyllda med noggrant utvalda bestsellers från företaget som kommer att ta min nagellook till nya höjder!

Kalendern är ett kreativt och roligt sätt att få mina naglar gjorda! Oavsett om man som jag precis har börjat eller letar efter nya idéer har denna kalender något som verkar passa alla smaker.

Deras nagelvårdsprodukter är utformade för att få naglarna att se ut och må så bra som möjligt. De har ett brett utbud av valmöjligheter så att jag kan hitta något som passar för varje tillfälle!

Yankee Candles adventskalender

Yankee Candles adventskalender

Doften av kanel, vanilj och tända ljus är saker som jag förknippar med julen. Det bästa sättet att kombinera dessa dofter är utan tvekan i Yankee Candle Adventskalender – då kan jag räkna ner till julafton med ett favoritljus varje dag! Kalendern har en uppsättning med 24 doftljus med åtta olika dofter och en snygg hållare.

Adventskalendern är åttkantig och har vinterliga illustrationer av istappar och snöflingor för att ge en extra magisk julkänsla. På baksidan finns ett litet hål så jag kan hänga upp den som en adventskrans för att göra den till en del av min juldekoration dt här året!

Så jag önskar vin, erotik, doftljus och att få vara lite fin. Det kan inte bara vara jag som ser det som att jag tröttnat på singellivet 😉

Vilka kalendrar skulle du välja om du fick välja fritt?