Hej alla mina kära läsare!

Det har varit tyst här på bloggen ett tag, och jag känner att jag är skyldig er en förklaring. Livet har en förmåga att ibland ta oväntade vändningar, och de senaste månaderna har varit en berg-och-dalbana av upplevelser för mig.

Först och främst vill jag säga att jag har saknat att dela mina tankar och erfarenheter med er. Att skriva har alltid varit ett sätt för mig att bearbeta mina upplevelser och känslor, särskilt som invandrare i Sverige. Men ibland behöver man ta ett steg tillbaka för att få perspektiv.

Under min frånvaro har jag haft tid att reflektera över min resa här i Sverige. Jag har upplevt både framgångar och motgångar. Mina drömmar om att starta en cateringverksamhet har fått mogna lite, och jag har utforskat nya möjligheter på arbetsmarknaden. Det har varit utmanande, men också lärorikt.

Jag har också tagit tid att fördjupa mig i min yoga-praktik, vilket har hjälpt mig att hitta balans i vardagen. Det har påmint mig om vikten av självomvårdnad och att ta hand om sin mentala hälsa, särskilt när man navigerar i en ny kultur.

Men nu är jag tillbaka, full av energi och nya idéer! Jag ser fram emot att dela med mig av mina senaste erfarenheter, tankar om livet i Sverige, och kanske några nya filippinska recept som jag har experimenterat med.

Jag vill tacka er alla för ert tålamod och stöd. Det betyder så mycket för mig att ha denna plattform där jag kan dela min resa med er. Jag hoppas att ni är redo för fler berättelser, reflektioner och kanske några överraskningar längs vägen!

Har ni något särskilt ni vill att jag ska skriva om? Låt mig veta i kommentarerna nedan. Det ska bli så roligt att återuppta vår konversation!

Tack för att ni är här. Nu kör vi igång igen!