Hej alla,
Jag söker för närvarande ett jobb och har gjort det ett tag nu. Jag har sökt på många ställen men hittills har jag inte haft någon tur. Jag börjar bli riktigt frustrerad och känner att jag kanske inte är lämpad för arbetslivet

Jag har fått höra att allt som krävs för att hitta ett jobb är att nätverka och skapa kontakter. Men även om det är sant är det fortfarande väldigt svårt. Det känns som om jag ständigt försöker jobba hårt för att komma någonstans. Varje dag skickar jag ut minst tio CV:n men än så länge har jag inte fått något ut av det. Jag skulle gärna vilja hitta ett jobb som jag brinner för, men just nu tar jag allt som betalar räkningarna. Jag har sökt på så många ställen men har inte ens fått så mycket som en intervju. Det är minst sagt nedslående.

Jag vet inte vad jag ska göra i nuläget. Det känns som att hur mycket jag än försöker så kan jag inte få någon chans. Kanske är jag helt enkelt inte ämnad att hitta ett jobb. Kanske är allt detta förgäves

Om någon har några råd, låt mig veta. Jag börjar känna mig riktigt modlös och skulle behöva all hjälp jag kan få
Tack för att ni läste.