Hej alla! Att vara underhållning kan bli dyrt. Att gå ut och äta, gå på bio och semestra tar hårt på plånboken. Men det betyder inte att du inte kan ha roligt!

Här är fem billiga och roliga sätt att roa sig på:

  1. Läs en bok! Böcker kan lånas gratis på biblioteket och det finns många webbplatser där du kan hitta gratis e-böcker. Att läsa är ett utmärkt sätt att koppla av och fly från verkligheten för en liten stund. Jag bara älskar det!!
  2. Ta en promenad eller gå på en vandring! Att få lite motion är inte bara bra för hälsan, utan det är också ett bra sätt att rensa huvudet. Och det bästa är att det är gratis!
  3. Ta en picknick! Packa en lunch och njut av naturen. Om du inte har tid att packa en lunch har många butiker mackor eller sallader som inte kostar så mycket.
  4. Utforska din stad! Om du är ny i stan eller bara letar efter något annorlunda att göra, ta dig tid att utforska staden du bor i. Kolla in turistattraktionerna, gå runt i centrum eller besök ett museum.
  5. Titta på en film hemma! Poppa lite popcorn, kryp ihop i soffan och titta på en film. Du kan till och med bjuda in några vänner och göra det till en fest!

Med alla dessa alternativ finns det ingen anledning att vara uttråkad bara för att man är pank! Så ge dig ut och ha lite kul!