Hej alla!

Det är den tiden på året igen – tiden då julshopping-säsongen börjar på allvar. Och jag måste säga att jag verkligen ser fram emot det i år. Även om jag inte gillar kylan särskilt mycket så är det något med den här tiden på året som bara känns så mysigt.

Kanske är det alla ljus och dekorationer, eller så är det bara förhoppningen om att få tillbringa tid med familj och vänner. Oavsett vad det beror på är jag verkligen glad över att julshopping-säsongen är här.

Och på tal om familj och vänner är det en av de saker jag älskar mest med att shoppa i Stockholm – det är ett så bra tillfälle att träffa folk. Det är alltid så många människor ute och går, som gör ärenden eller handlar i sista minuten. Det är det perfekta tillfället att springa på någon man känner och prata lite. Det känns alltid som om jag får mycket mer gjort när jag gör ärenden tillsammans med någon annan – tiden flyger iväg!

Samtidigt som jag gillar säsongen saknar jag såklart min familj hemma i Filippinerna, men jag vet att alla mår bra och jag hoppas kunna åka hem nästa sommar för att hälsa på. Bara jag får fatt på ett jobb så jag har råd med resan.