Hej alla!
Det är den mest underbara tiden på året – julen är nästan här! Jag är så glad över att få fira denna festliga årstid med min nya vän och hennes familj. Det är så roligt att lära känna nya människor, och jag ser fram emot julstämningen som snart kommer att vara i full gång

Vi har planerat i flera veckor nu hur vi kan göra detta julfirande extra speciellt. Även om det inte kommer att bli exakt som våra vanliga jular, tror jag att det ändå kommer att vara fyllt av glädje och skratt.

Vi har också planerat några roliga aktiviteter som att spela spel med varandra eller titta på klassiska julfilmer tillsammans. En bar med varm choklad ingår också i vår plan; alla kan välja sin favorit-topping från marshmallows till krossade sockerrör! Och naturligtvis kommer vi att sjunga sånger.

Alla dessa förberedelser gör att jag verkligen ser fram emot den speciella dag då vi samlas som en enda stor familj och firar vänskap, kärlek, glädje och fred – precis som man skulle göra i alla traditionella hem under denna årstid. Tills dess… God jul allihop!