Hej alla! Jag firade nyligen jul med en riktigt speciell vän och hennes familj. Det var en sådan otrolig upplevelse eftersom det var första gången jag lärde känna hennes familj, som tog emot mig med öppna armar.

Till att börja med lagade Annas mamma en utsökt julmiddag som innehöll alla traditionella julrätter. Vi fick allt från julskinka, köttbullar till massa olika sorters sill och ris à la Malta som jag aldrig provat innan. Det var fantastiskt gott!

Huset luktade fantastiskt och det var så mysigt att vara alla tillsammans runt bordet. Efter middagen samlades vi i vardagsrummet för att fira lite julstämning. Annas pappa spelade jullåtar på sin gitarr och vi sjöng alla med medan vi berättade om våra tidigare jular och de olika traditioner vi hade när vi växte upp.

När julmorgonen kom vaknade jag tidigt och fick hjälpa Annas familj att dekorera granen medan Anna fortfarande sov. När hon äntligen vaknade och såg vad jag hade gjort samlades alla runt granen för att byta presenter. Det var verkligen hjärtevärmande att se hur varje person öppnade sina gåvor med glädje och tacksamhet.

När Annas familj tog farväl av mig den kvällen gav de mig en gåva: en vacker handgjord prydnad gjord av snöflingor i papper där det stod ”Önskar dig lycka till under hela 2023” med guldbokstäver. Denna present betydde så mycket för mig eftersom den symboliserade hur nära vi hade kommit varandra under detta speciella tillfälle – jag kommer att vårda detta minne för alltid!

Sammantaget var det en verkligt magisk upplevelse att tillbringa julen med Anna och hennes familj som jag aldrig kommer att glömma. Ingenting går att jämföra med att dela sådana speciella stunder med människor man älskar – det gör varje ögonblick ännu mer meningsfullt än tidigare!