Hej alla! Det är den tiden på året igen då vi reflekterar över de senaste tolv månaderna och siktar på det kommande året. För mig handlar 2023 om tillväxt. Jag vill fortsätta att växa som person, vidga mina horisonter och nå nya mål. Här är några nyårslöften som jag har för det kommande året.

  1. Skaffa ett fast jobb: Under de senaste åren har jag haft småjobb här och där utan någon riktig stabilitet. År 2023 vill jag hitta ett heltidsjobb som jag kan behålla på lång sikt. Detta kommer att ge mig den ekonomiska stabilitet jag behöver för att kunna uppnå mina andra mål.
  2. Skaffa nya vänner: Jag är introvert av naturen, så det är inte naturligt för mig att skaffa vänner. Men år 2023 ska jag tvinga mig själv ut ur min bekvämlighetszon och försöka träffa nya människor. Vem vet, kanske hittar jag till och med min bästa vän för livet!
  3. Kom i form: Det här är ett av mina föresatser som jag tar varje år, men på något sätt verkar det alltid som om jag faller av vagnen inom några veckor. Den här gången är jag dock fast besluten att hålla mig till det! Jag ska träna på gymmet tre gånger i veckan och börja äta hälsosammare. Önskar mig lycka till!

Har du några föresatser för 2023? Dela dem med mig i kommentarerna nedan! Vi skålar för ett lyckligt och framgångsrikt nytt år!