En sak som jag verkligen brinner för är yoga – så mycket att min dröm är att en dag åka på en yogaresa runt om i världen

Jag har drömt om att åka på en yogaresa så länge jag kan minnas. Den började när jag var yngre och inspirerades av berättelser från mina föräldrar om deras resor runt om i världen. När jag blev äldre blev min passion för yoga bara starkare. Numera, när någon frågar mig vad min största dröm är, är det alltid att åka på en yogaresa någonstans i världen

Tanken på att kunna utforska olika delar av världen samtidigt som man utövar yoga låter som den perfekta kombinationen för mig. Det skulle inte bara ge mig möjlighet att uppleva olika kulturer och platser, utan det skulle också ge mig en möjlighet att öva och förbättra mina färdigheter i en miljö som uppmuntrar till tillväxt och utveckling. Finns det något bättre sätt att lära sig än genom att göra något man älskar? Och inget är bättre än att lära sig i en helt ny miljö omgiven av naturens skönhet

Jag förstår att det inte är lätt att åka på en sådan resa – inte bara ekonomiskt utan också logistiskt sett – men det är något som jag kommer att sträva efter att uppnå en dag snart. Tills dess planerar jag att fortsätta arbeta på att förbättra min egen praktik hemma samtidigt som jag drömmer om alla de underbara platser som finns där ute och väntar på att jag ska utforska dem genom yoga!

Här är fem fantastiska platser som jag drömmer om att åka till på yogaresa:

  1. Bali, Indonesien: Bali är känt för sin vackra natur, sitt vänliga befolkning och sin starka yoga- och meditationstradition. Det finns många olika yoga- och wellnesscenter att välja mellan, och du kan även göra yoga på vackra stränder och i grönskande trädgårdar.
  2. Rishikesh, Indien: Rishikesh är känt som ”yogans huvudstad” och är en populär plats för yogaresor. Du kan göra yoga vid floden Ganges och besöka olika ashramar (religiösa retreater) för att lära mer om yoga och meditation.
  3. Koh Phangan, Thailand: Koh Phangan är en ö i Thailand som är känd för sina vackra stränder och sin starka yogakultur. Det finns många olika yoga- och wellnesscenter att välja mellan, och du kan även göra yoga på stranden eller i en grönskande trädgård.
  4. Costa Rica: Costa Rica är känt för sin vackra natur och sina hälsosamma livsstilsalternativ. Det finns många olika yoga- och wellnesscenter att välja mellan, och du kan även göra yoga i grönskande regnskogar eller på vackra stränder.
  5. Ubud, Bali: Ubud är en stad på Bali som är känd för sin vackra natur och sin starka yogakultur. Det finns många olika yoga- och wellnesscenter att välja mellan, och du kan även göra yoga i grönskande trädgårdar eller på vackra stränder.

Trots utmaningarna är det fortfarande en av mina största drömmar att åka på en yogaresa runt om i världen – något som håller mig motiverad varje dag! Med beslutsamhet och hårt arbete vet jag att den här drömmen kommer att bli verklighet förr eller senare – tills dess planerar jag dock att fortsätta spara pengar till det och lära mig mer om olika typer av yoga så att jag är väl förberedd när det är dags för mig att ge mig ut på den här resan! Namaste!