Hej alla,

Igår började jag min dag med yoga, vilket var väldigt avslappnande och lugnande. Efter det gick jag på en promenad i skogen och det var så vackert och fridfullt. Jag njöt verkligen av att tillbringa tid utomhus och få lite frisk luft.

Att tillbringa tid i skogen är verkligen viktigt och ett sätt att koppla samman med naturen. Det kan vara svårt att hitta tid i våra hektiska liv, men det är så viktigt att ta en paus och återhämta sig. Jag ska definitivt försöka tillbringa mer tid utomhus och allra helst i skogen!

Jag tycker den svenska skogen är en helt fantastisk plats att vara på och jag känner mig så lyckligt lottad som bor i närheten. Det finns så många olika typer av skog och det är verkligen otroligt. Om du inte har varit i skogen på sista tiden kan jag verkligen rekommendera det!

Ta hand om er alla! 🙂