Hej alla!

Jag har funderat mycket på möjligheten att starta ett företag inom catering, med fokus på filippinsk mat. Det var faktiskt när jag skulle skriva ett samarbete här på bloggen om just Catering i Stockholm som jag kom på idén, och nu känner jag mig mer motiverad än någonsin att utforska denna möjlighet.

För att kunna förverkliga min dröm om att starta en cateringverksamhet behöver jag undersöka olika finansieringsmöjligheter och stöd som finns för att hjälpa mig att komma igång. Jag kommer att se över möjligheterna för att söka bidrag, lån och andra former av ekonomiskt stöd som kan underlätta starten av mitt företag.

Jag ser fram emot att dela med mig av mina erfarenheter och lärdomar under denna process. Förhoppningsvis kan min resa inspirera andra som funderar på att starta eget företag och visa att det är möjligt att förverkliga sina drömmar!

En sak leder till en annan – det ska bli spännande att se vart detta kan leda mig!

Ha en härlig dag!