Hej alla,

Det är ännu en dag, och jag är uppe och igång. Jag älskar att vakna tidigt och få ett försprång på dagen. Det känns bara så bra att få saker gjorda!

Jag började dagen med lite yoga. Det är alltid så lugnande och centrerande för mig, och det får min kropp att röra på sig inför dagen. Efter det gjorde jag frukost och satte mig ner för att läsa en bok. Jag är verkligen inne på biografier på sistone, så jag läste om Marie Curies liv. Hon var en fantastisk kvinna och jag kan inte annat än beundra hennes mod och styrka.

Efter ett tag gjorde jag mig redo att gå ut. Jag träffade en väninna på födelsedagslunch och vi pratade om varandras liv. Det var verkligen kul att träffa henne igen. Vi träffar inte varandra så ofta sedan hon flyttade bort, men vi tar oss alltid tid för varandra när vi kan.

Efter lunchen handlade jag lite och kom sedan hem för att koppla av lite. Jag borde nog ha gått ut senare på dagen, men jag kände mig lite trött så jag bestämde mig för att stanna hemma. På det hela taget var det en ganska lugn dag, men det är okej ibland.

Det var allt för idag! Tack för att ni läste 🙂