Hej alla,

Som ni vet älskar jag att praktisera yoga och att göra det utomhus är ännu mer fantastiskt! Stockholm är en vacker stad med många gröna och lugna platser som passar perfekt för att rulla ut yogamattan och hitta sin inre balans. Här kommer mina 7 favoritplatser i Stockholm för utomhusyoga!

1. Djurgården

Denna vackra ö är en av Stockholms mest populära platser för rekreation och avkoppling. Här finns det gott om gröna ytor där du kan praktisera yoga i en lugn och harmonisk miljö. Om du gillar att ha närheten till vattnet kan du hitta en plats nära kanalen eller vid någon av de små sjöarna på ön.

2. Hagaparken

Hagaparken är en stor och vacker park belägen i norra Stockholm. Här kan du hitta många vackra platser för yoga, som vid Brunnsviken eller i närheten av Koppartälten. Parken är rymlig och det är enkelt att hitta en lugn vrå för att praktisera yoga.

3. Tantolunden

Tantolunden är en härlig park på Södermalm med en fantastisk utsikt över staden. Här finns flera gräsytor som passar utmärkt för yoga. Det är även nära till vattnet, vilket kan ge en extra avslappnande känsla under passet.

4. Rålambshovsparken

Rålambshovsparken ligger på Kungsholmen och är en populär plats för både sport och avkoppling. Parken har stora gräsytor som är perfekta för yoga och bjuder på en underbar utsikt över Riddarfjärden.

5. Långholmen

Långholmen är en naturskön ö mellan Södermalm och Kungsholmen. Här kan du hitta vackra stränder och grönområden där du kan njuta av en stunds yoga. För en extra speciell upplevelse kan du testa att praktisera yoga vid solnedgången med utsikt över vattnet.

6. Vitabergsparken

Vitabergsparken ligger i hjärtat av Södermalm och bjuder på en fantastisk utsikt över staden. Här kan du hitta många gröna och skuggiga platser för yoga, perfekt för en varm sommardag.

7. Observatorielunden

Observatorielunden är en liten men charmig park belägen på en kulle vid Odenplan. Härifrån har du en fantastisk utsikt över staden och det är en underbar plats för att koppla av med yoga.

Så om du vill komma ut och njuta av en avkopplande yogastund i Stockholm, varför inte testa någon av dessa platser? Ta med dig din yogamatta och upptäck vad Stockholms vackra parker och grönområden har att erbjuda!